U vindt bij CorporateApps specialisten op drie terreinen: application provisioning, device & infrastructure management, en collaboration services. Hoe zij die expertise inzetten? Dat bepaalt ú. Of we doen het samen, in overleg. U kiest één of meerdere van vier mogelijkheden: project staffing, consultancy, training of een fullservice-aanpak.

Hoe gaat u het liefst te werk? Stel uw bedrijf of project voor. Wij bespreken graag de ideale aanpak.

DRIEDUBBELE EXPERTISE

Wilt u applicaties automatisch configureren, installeren en updaten op allerlei toestellen? Dan nemen wij uw application packaging en uw softwaredistributie in handen. Met jarenlange expertise, een waterdichte werkwijze en een breed netwerk.

Werken uw gebruikers overdag op een laptop, ’s avonds met een tablet, en in het weekend via de smartphone? En is uw IT-infrastructuur daar klaar voor? Ook op security-vlak? CorporateApps voert een grondige audit uit. Al dan niet met het oog op een specifiek veranderingsproject.

Werken meerdere mensen aan hetzelfde project, maar met verschillende toestellen en vanop uiteenlopende locaties? Dan hebt u een platform nodig waarop teamleden data, communicatiekanalen of zelfs hun volledige werkomgeving delen. CorporateApps ontwerpt en beveiligt uw virtuele kantoor

VIERDUBBELE WERKWIJZE

Project staffing

Zoekt u tijdelijke versterking voor een specifiek project? Bij u op kantoor of off-site? Dan stellen we de juiste experten aan u voor. Met telkens dezelfde constante: verregaande flexibiliteit in het projectverloop en hoogwaardige kwaliteit in de projectoplevering.

Consultancy

De experts van CorporateApps hebben jarenlange ervaring in uiteenlopende IT-domeinen. Die zet u in op strategisch niveau. Uw consultants staan u bij in de eerste fase van uw project: van het ruwe idee tot de planning en de voorbereiding.

Training

Haalt u kennis graag in huis? Organiseer dan een training. One-on-one of in groep. Eén of meerdere dagen. Standaard of gepersonaliseerd. Zo gaan u en uw medewerkers zelf aan de slag met nieuwe software en nieuwe processen.

Full Service

Complex project? Of hebt u geen inhouse IT’er? Bespreek dan een fullservice-benadering. Die werken we samen uit, geschoeid op uw specifieke bedrijfssituatie en -doelen.

‘If you don’t have time to do it right, when will you have time to do it over?’ (John Wooden)